BVEStation

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - MTAstar4

Pages: 1 [2] 3
16
General BVE/OpenBVE / Re: Transit Museum
« on: May 12, 2016, 03:48:23 pm »
Thanks! I will be there on the 21st.  ;D ;D ;D

17
General BVE/OpenBVE / Re: Transit Museum
« on: May 10, 2016, 04:48:41 pm »
Epicblaze ikr. Hopefully there will be news soon.  :-\

18
General BVE/OpenBVE / Transit Museum
« on: March 25, 2016, 09:31:41 pm »
Hi OpenBVE community! I was wondering when can I visit the transit museum to try the new N, Q, and R lines? I want to have a peek at those lines and enjoy them.
Thanks!  :D :D :D

19
BVE/OpenBVE Support / Re: NYCT-D Problems
« on: January 31, 2016, 05:35:58 pm »
Yup, you guys were right. I re-downloaded LisaRaye2 and had all missing objects, thanks you guys!  ;D

20
BVE/OpenBVE Support / Re: NYCT-D Problems
« on: January 30, 2016, 04:41:58 pm »
I have all the dependencies installed, LisaRaye2, 6th Avenue, 8th Avenue, Culver, and NYCTA A line, is there any dependency I'm missing?

21
BVE/OpenBVE Support / NYCT-D Problems
« on: January 29, 2016, 06:26:25 pm »
Hi, I have been experiencing problems with the D line. First off, I can't see the right wall on the 34th St-West 4th St express run and a chunk of the right wall in the middle of the West 4-Broadway-Laff turn. Same goes for the B. Secondly, I can't see the Manhattan Bridge. On the (N) and (Q) lines I can, but not on the (B) and (D) lines. Furthermore, large chunks of Fort Hamilton-Coney Island Stations are missing. On the (N) via the (D), I can see them, but not on the regular (D). I think that I don't have a certain object pack installed, but I do have LisaRaye2.

I appreciate all help. Thanks to all!

22
BVE/OpenBVE Support / Re: 2 Questions
« on: January 29, 2016, 01:29:37 pm »
Oh, lol. I got it to work. I had to put the developer tools in my OpenBVE directory. Also, can you please teach me the basics of how to code and insert objects? I want to try to make the Grand Central Shuttle or maybe the Q line from CI to Brighton Beach.

Thanks!

23
BVE/OpenBVE Support / Re: 2 Questions
« on: January 24, 2016, 02:32:43 pm »
Nope, there is nothing related to OpenBVE on Event Viewer.

24
BVE/OpenBVE Support / Re: 2 Questions
« on: January 23, 2016, 09:59:39 pm »
How would I know that it would be an OpenBVE error?

25
BVE/OpenBVE Support / Re: 2 Questions
« on: January 23, 2016, 11:20:18 am »
I have OpenAL installed.

26
BVE/OpenBVE Support / Re: 2 Questions
« on: January 21, 2016, 04:12:07 pm »
I'm sorry, but what is a source code? I'm new here.

27
BVE/OpenBVE Support / Re: 2 Questions
« on: January 20, 2016, 02:56:56 pm »
But the Object Viewer and Route Viewer just doesn't load.

28
BVE/OpenBVE Support / Re: 2 Questions
« on: January 20, 2016, 02:55:38 pm »
Openbve. When I try to launch it to see my progress, it says that.

29
BVE/OpenBVE Support / Re: 2 Questions
« on: January 18, 2016, 07:27:01 pm »
No, no error. It simply just doesn't load.

30
BVE/OpenBVE Support / 2 Questions
« on: January 16, 2016, 10:03:38 am »
Hi guys, I am wondering why Object Viewer and Route Viewer are not opening, OpenBVE works fine, but when I double click Object Viewer or Route Viewer, nothing happens; it just doesn't open. Another question, I'm trying to develop a skeleton for the Q Coney IS-57/7 Av but whenever I open OpenBVE to see my progress, it says "Object Reference Not Set To An Instance Of An Object. Whats up with that?

Thanks Alot!
MTAstar4

Email me at: mtastar04@gmail.com

Pages: 1 [2] 3