BVEStation

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - MTAstar4

Pages: 1 2 [3]
31
BVE/OpenBVE Support / Re: Openbve
« on: January 12, 2016, 04:29:02 pm »
I had that issue as well. To make it work, you have to download OpenAL from the official site, https://www.openal.org/. After you have extracted the file, you drag it in your OpenBVE folder. It should work after that. Cya soon!  ;D ;D ;D

32
OIG119 no, but thanks for the advice. It works now!

33
Hi, I am getting a black texture when I load the 6 line. I downloaded the dependencies in out it in Desktop>NYCTA 6 OpenBVE> Object, and I am still getting a black texture. Am I doing anything wrong? Please help.

34
BVEStation Network News / Re: The NYCTA D Line has been Updated!
« on: November 09, 2015, 08:01:00 pm »
Hi, I put the objects in the NYCTA-D folder and loaded BVE, but ended up with no objects. How do I fix that?

35
BVEStation Network News / Re: The R40 Slant has been released!
« on: November 09, 2015, 04:50:27 pm »
BVERailer, thank you soooooooooo much, it works now. I really appreciate it.      ;) ;) ;)

36
BVEStation Network News / Re: The R40 Slant has been released!
« on: November 08, 2015, 12:11:32 pm »
Hi guys, I am having trouble with the trains. Whenever I download a train and load it with my route, it says "The train plugin os.Ats1.dll caused a critical error in the route and train loader: Unable to load DLL 'AtsPluginproxy.dll': The specified module cannot be found. Help please D:

Pages: 1 2 [3]