BVEStation

Author Topic: Problem with Openbve  (Read 3132 times)

Offline train fan

  • New Recruit
  • *
  • Posts: 27
  • Gender: Male
  • Recuit
    • View Profile
Problem with Openbve
« on: December 26, 2015, 01:20:37 am »
Every time i run a route it always says problem with openbve and ends complete like i finish the route. Can anyone tell me what is going on???????????????

Offline mrsam127

  • Global Moderator
  • Operator
  • ****
  • Posts: 407
  • Gender: Male
  • FAA Licensed Student Pilot
    • View Profile
Re: Problem with Openbve
« Reply #1 on: December 26, 2015, 12:53:44 pm »
Every time i run a route it always says problem with openbve and ends complete like i finish the route. Can anyone tell me what is going on???????????????
You're gonna have to be more specific than that.

Check out my YouTube channel by clicking the picture above!

Offline train fan

  • New Recruit
  • *
  • Posts: 27
  • Gender: Male
  • Recuit
    • View Profile
Re: Problem with Openbve
« Reply #2 on: December 26, 2015, 02:42:29 pm »
Ok, when im ready to start a route it loads for a long time and then it tells that Openbve stop working. Why is that happening?

Offline EdmTransitFan

  • New Recruit
  • *
  • Posts: 3
  • Gender: Male
  • BVEStation Member
    • View Profile
Re: Problem with Openbve
« Reply #3 on: December 26, 2015, 04:55:29 pm »
do you have openAL installed?

Offline train fan

  • New Recruit
  • *
  • Posts: 27
  • Gender: Male
  • Recuit
    • View Profile
Re: Problem with Openbve
« Reply #4 on: December 27, 2015, 05:54:12 pm »
yes

Offline MTAR188Lover

  • New Recruit
  • *
  • Posts: 8
  • Gender: Male
  • BVEStation Member
    • View Profile
Re: Problem with Openbve
« Reply #5 on: June 30, 2016, 09:58:26 pm »
Well you should replace your OpenBVE Folder with this. Not only this work fine but it tells you your loading percentage. Here is the link:  https://sites.google.com/site/openbvesim/openbve_dev_v1.4.3.1.7z?attredirects=0&d=1