BVEStation

Author Topic: How come the New (F) Line from Stillwell Av to Jamaica doesnt work on BVE??  (Read 3309 times)

Offline kawasakir160

  • New Recruit
  • *
  • Posts: 53
  • Gender: Male
  • BVEStation Member
    • View Profile
i was wondering,

why doesnt the recently released (F) from Coney to Jamaica run on BVE4?

on the download page, it says Bve2, bve4 and openBVE compatible

but for some reason, everytime i run the F on BVE4, it crashes after its done loading

Offline bve

  • Dispatcher
  • ****
  • Posts: 726
  • Gender: Male
  • OMSI anyone?
    • View Profile
What trainset are you using? Not all trains work in BVE4
Favorite LFS Powertrain: Cummins ISL 9 EPA10
                                        Allison WB-400R Gen IV
Favorite CNG/Diesel Engine: Detroit Diesel Series 50

Favorite Transmission Make: Allison Transmission

Offline kawasakir160

  • New Recruit
  • *
  • Posts: 53
  • Gender: Male
  • BVEStation Member
    • View Profile
i use the R46 and sometimes R42

but when i run other routes with these trains on BVE4, they work perfectly

Offline bve

  • Dispatcher
  • ****
  • Posts: 726
  • Gender: Male
  • OMSI anyone?
    • View Profile
Hmm that's strange. Are you sure you are using the .CSV files?
Favorite LFS Powertrain: Cummins ISL 9 EPA10
                                        Allison WB-400R Gen IV
Favorite CNG/Diesel Engine: Detroit Diesel Series 50

Favorite Transmission Make: Allison Transmission

Offline kawasakir160

  • New Recruit
  • *
  • Posts: 53
  • Gender: Male
  • BVEStation Member
    • View Profile
yeah, theres both .rw and .csv files

i use the .csv files

does the F work on BVE4 for you?

Offline Rayvon

  • Operator
  • ***
  • Posts: 384
  • Gender: Male
  • BVEStation Administrator
    • View Profile
that's because when the F was first released it was only in RW. You can run the .csv routes in BVE 2 4 and OpenBVE.

Offline kawasakir160

  • New Recruit
  • *
  • Posts: 53
  • Gender: Male
  • BVEStation Member
    • View Profile
i tried  using the .csv file but it ends up crashing anyway =/


Offline Rayvon

  • Operator
  • ***
  • Posts: 384
  • Gender: Male
  • BVEStation Administrator
    • View Profile
you have to wait for it to load, it'll take at least 5 mins

Offline kawasakir160

  • New Recruit
  • *
  • Posts: 53
  • Gender: Male
  • BVEStation Member
    • View Profile
i waited until all the objects loaded and then right when it was done loading the train panel, it just turned black and i was back at my desktop (home screen) lol

Offline ipac

  • Head Admin
  • Dispatcher
  • ******
  • Posts: 645
    • View Profile
You probably have to wait for it to render the objects.  After taking 5 minutes to load, it will take an additional few minutes for the objects to actually render.

Either that, if everything is responding and you see your train panel, but a black/gray screen, then your video card isn't compatible.
BVEStation.