BVEStation

Author Topic: openBVE with Large Address Aware (Windows, OS X)  (Read 2739 times)

Offline [CT1660]

  • Dispatcher
  • ****
  • Posts: 575
  • Gender: Male
  • openBVE Developer, OMSI Repainter & Engine Modder
    • View Profile
    • Enter The Lair
openBVE with Large Address Aware (Windows, OS X)
« on: July 07, 2014, 12:05:19 am »

This is pretty much a modified variant of openBVE which is large address aware enabled. Basically, it allows openBVE and the developer tools to be able to use more than 2GB of installed RAM for systems that have more than 2GB of RAM.

Additionally, i've been hard at work trying to make openBVE easier to set up and use on Mac OS X systems. I will later on create a simple installer for the Windows version, as for now, it can be downloaded as a 7zip file. I'll later upload a variant with the installers for the dependencies for the Windows version.

As for linux, it's going to take a while as i would need to know which flavor of linux is used more commonly for openBVE.

Windows:
Main Program with Developer Tools:
http://shadow93.info/CT1660/openBVE_DLC_files/openbve_stable.7z

OS X builds:
Main Program Only:
http://shadow93.info/CT1660/openBVE_DLC_files/openbve_stable.dmg

With Developer Tools:
http://shadow93.info/CT1660/openBVE_DLC_files/openBVE_stable_dev.dmg

With Developer Tools + Dependency Installers:
http://shadow93.info/CT1660/openBVE_DLC_files/openBVE_stable_full.dmg

Github Repository: https://github.com/shadow93/openBVE
« Last Edit: October 30, 2014, 10:05:33 pm by [CT1660] »

Offline phontanka

  • New Recruit
  • *
  • Posts: 7
  • Gender: Male
  • BVE addons developer, Hungary
    • View Profile
    • http://phontanka.wordpress.com
Re: openBVE with Large Address Aware (Windows, OS X)
« Reply #1 on: November 16, 2014, 03:07:33 pm »
This is very good, it has doubled or tripled my FPS, thanks!

At first, I got a lengthy error message that some plugin DLLs couldn't be loaded (see attachment). Would you mind looking at it?

Then I went to those DLLs' properties window and enabled them, so they work, but it would be nice if I didn't have to do this manually.