BVEStation

Author Topic: R line issue  (Read 1894 times)

Offline F40Phase3

  • New Recruit
  • *
  • Posts: 14
  • Gender: Male
  • BVEStation Member
    • View Profile
R line issue
« on: February 19, 2016, 07:30:28 pm »
All i get is a black picture when I try to run the R line ( no tracks, platform, etc).  Which dependencies do I use from the R set up below.

               NYCT-R
                   .keka-FD7FF303-4406-42a0-86E4-CA0EOA
                        NYCT-R
                           Railway
                               Object
                                   Culver
                                   Tottenville
                               Sound
                    Railway
                          Object
                                Broadway
                                Culver
                                Tottenville
                          Route
                                NVCT-R
                          Sound




                           



 

Offline Q113 LTD

  • New Recruit
  • *
  • Posts: 2
  • Gender: Male
  • BVEStation Member
    • View Profile
Re: R line issue
« Reply #1 on: February 20, 2016, 11:01:08 am »
You need to download the Lisa Raye Object Pack dependency.
Lisa Raye Object Pack:
http://www.bvestation.com/download/55

Offline F40Phase3

  • New Recruit
  • *
  • Posts: 14
  • Gender: Male
  • BVEStation Member
    • View Profile
Re: R line issue
« Reply #2 on: February 21, 2016, 08:01:15 pm »
I already downloaded all the objects. All the other IND/BMT lines work with no issues, only having an issue with the R line.

Offline F40Phase3

  • New Recruit
  • *
  • Posts: 14
  • Gender: Male
  • BVEStation Member
    • View Profile
Re: R line issue
« Reply #3 on: February 25, 2016, 04:56:04 pm »
So far i added tottenville, and broadway to my main objects folder. I also re-downloaded lisaraye and still not able to run the r-line. Any help on r-line will be greatly appreciated. Thanks!