BVEStation

Author Topic: Problems with OPENBVE  (Read 2927 times)

Offline FuryFerret68

  • New Recruit
  • *
  • Posts: 2
  • BVEStation Member
    • View Profile
Problems with OPENBVE
« on: June 10, 2013, 09:34:43 pm »
So i downloaded all the dependencies for the G Line (Pratt Institute <3)
As well as OPENBVE... But this always turns up. Unreadable japanese text and the missing materials


Help?  :( I wanna play on this line

Offline FuryFerret68

  • New Recruit
  • *
  • Posts: 2
  • BVEStation Member
    • View Profile
Re: Problems with OPENBVE
« Reply #1 on: June 10, 2013, 09:36:24 pm »
Okay so my attachment didnt upload... so
http://www.flickr.com/photos/furyferret68/9011330381/#

Offline Train man

  • Conductor
  • **
  • Posts: 112
  • Gender: Male
  • BVEStation Member
    • View Profile
Re: Problems with OPENBVE
« Reply #2 on: June 10, 2013, 10:59:21 pm »
Did you install the content into the correct directories? I don't know what they are for you, as I have a Mac. On my old Dell, I had the same issues. Make sure everything is downloaded and installed properly and try again.

Offline Dj Hammers

  • Head Admin
  • Supervisor
  • ******
  • Posts: 1,034
  • Gender: Male
  • 7 Years of Developing for openBVE!
    • View Profile
    • My YouTube Channel
Re: Problems with OPENBVE
« Reply #3 on: June 10, 2013, 11:45:29 pm »
So i downloaded all the dependencies for the G Line (Pratt Institute <3)
As well as OPENBVE... But this always turns up. Unreadable japanese text and the missing materials


Help?  :( I wanna play on this line
Make sure your graphics drivers are all up to date.

On a side note, what graphics card are you using?