BVEStation

Author Topic: R68 error  (Read 3350 times)

Offline subwayfreak

  • New Recruit
  • *
  • Posts: 9
  • Gender: Male
  • BVEStation Member
    • View Profile
R68 error
« on: March 15, 2012, 05:30:13 pm »
Now that I have the D line working, I just need the R68 to work. I downloaded the R68 by Mr. Railfan. When I am using the simulator, the R68 has this error saying it uses a WIN32 pluglin. I am not sure what that is. Does anyone know how I can get the R68 to work properly. A bit off topic but once I reach the end of the line, would it be possible to somehow go to the other end of the train, so I can drive the train to the other end of the line?

Offline error46146

  • Head Admin
  • Dispatcher
  • ******
  • Posts: 620
  • Gender: Male
    • View Profile
    • Photography by me.
Re: R68 error
« Reply #1 on: March 15, 2012, 05:31:24 pm »
For the error, I'm not sure.

For your other question, no. BVE routes are designed to be driven in one direction only.

Offline SubwayTrainOperator5

  • Dispatcher
  • ****
  • Posts: 761
  • Gender: Male
  • R44, R46, and R68 fan / OpenBVE Videomaker
    • View Profile
    • My YouTube Channel
Re: R68 error
« Reply #2 on: March 15, 2012, 05:35:52 pm »
What operating system do you have? Do you have Windows, Mac, or Linux? Because the error might be related to the operating system
Signature Removed (dead link)

Offline Pacific385

  • Dispatcher
  • ****
  • Posts: 749
  • Gender: Male
  • BVEStation Member
    • View Profile
Re: R68 error
« Reply #3 on: March 15, 2012, 05:39:46 pm »
And what plugin is it?

Offline subwayfreak

  • New Recruit
  • *
  • Posts: 9
  • Gender: Male
  • BVEStation Member
    • View Profile
Re: R68 error
« Reply #4 on: March 15, 2012, 11:43:38 pm »
When I used it on the D line it was showing a message saying, it requires a WIN32 plugin. I am not sure what it means exactly. Pretty much, the whole screen was white when this message occured.

Offline subwayfreak

  • New Recruit
  • *
  • Posts: 9
  • Gender: Male
  • BVEStation Member
    • View Profile
Re: R68 error
« Reply #5 on: March 16, 2012, 11:33:45 am »
The operating system is Windows Vista Home Premium 64 bit (sp2)

Offline Dj Hammers

  • Head Admin
  • Supervisor
  • ******
  • Posts: 1,034
  • Gender: Male
  • 7 Years of Developing for openBVE!
    • View Profile
    • My YouTube Channel
Re: R68 error
« Reply #6 on: March 16, 2012, 11:58:55 am »
Take a screenshot of the error for us please.

Offline [CT1660]

  • Dispatcher
  • ****
  • Posts: 575
  • Gender: Male
  • openBVE Developer, OMSI Repainter & Engine Modder
    • View Profile
    • Enter The Lair
Re: R68 error
« Reply #7 on: March 16, 2012, 01:14:38 pm »
Take a screenshot of the error for us please.

to add into that, by pressing PRINT SCREEN/Print Src/Sys Rq, then opening up paint.exe, then edit>paste then save as.