BVEStation

Author Topic: Problems  (Read 3685 times)

Offline MainStreetBound7

  • New Recruit
  • *
  • Posts: 1
  • Gender: Male
  • BVEStation Member
    • View Profile
Problems
« on: May 10, 2011, 12:35:58 am »
Getting this error, I have the correct trains installed with the corresponding routes.




Offline bve

  • Dispatcher
  • ****
  • Posts: 726
  • Gender: Male
  • OMSI anyone?
    • View Profile
Re: Problems
« Reply #1 on: May 10, 2011, 12:40:59 am »
Do you mind telling us the route your trying to run?
Favorite LFS Powertrain: Cummins ISL 9 EPA10
                                        Allison WB-400R Gen IV
Favorite CNG/Diesel Engine: Detroit Diesel Series 50

Favorite Transmission Make: Allison Transmission

Offline peacemak3r

  • Dispatcher
  • ****
  • Posts: 536
  • Gender: Male
  • NYCTF
    • View Profile
Re: Problems
« Reply #2 on: May 10, 2011, 06:42:48 am »
Check your BVE folder in "Railway" and "Train" folders, make sure there are no double folders.  Meaning make sure it won't say something like this: "C:/Program Files/BVE/Railway/WestsideA/WestsideA"  It looks as if that may be the problem.

Any @bve if you looked at the picture, you could assume the route would be the (2).

Offline Smooth23

  • Conductor
  • **
  • Posts: 144
  • Gender: Male
  • Beta Tester
    • View Profile
Re: Problems
« Reply #3 on: May 10, 2011, 11:28:06 am »
Do you mind telling us the route your trying to run?

It's the 2 train you can tell if you look at the picture it has a lot of 1, 2, 3 train stops

Offline bve

  • Dispatcher
  • ****
  • Posts: 726
  • Gender: Male
  • OMSI anyone?
    • View Profile
Re: Problems
« Reply #4 on: May 10, 2011, 03:11:57 pm »
Check your BVE folder in "Railway" and "Train" folders, make sure there are no double folders.  Meaning make sure it won't say something like this: "C:/Program Files/BVE/Railway/WestsideA/WestsideA"  It looks as if that may be the problem.

Any @bve if you looked at the picture, you could assume the route would be the (2).

O wow I didn't even notice :P
Favorite LFS Powertrain: Cummins ISL 9 EPA10
                                        Allison WB-400R Gen IV
Favorite CNG/Diesel Engine: Detroit Diesel Series 50

Favorite Transmission Make: Allison Transmission

Offline error46146

  • Head Admin
  • Dispatcher
  • ******
  • Posts: 620
  • Gender: Male
    • View Profile
    • Photography by me.
Re: Problems
« Reply #5 on: May 10, 2011, 03:39:02 pm »
Getting this error, I have the correct trains installed with the corresponding routes.



Make sure everything is installed properly.

Go to Start, Run, and type in C:\Program Files\BVE\Railway\Object\WestsideA. (if that doesn't work, try C:\Program Files (x86)\BVE\Railway\Object\WestsideA\). There should be a lot of files inside (3yoff, 14th st, etc) and four folders (cars, markers, signobj, w/e)